ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την ενδεκάδα της Τούμπας

Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος προπονητής και ποια θέση «παίζεται» για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την ενδεκάδα της Τούμπας

Σε αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός ρίχνει την τελευταία του ζαριά για να γυρίσει την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες πηγαίνουν στην Τούμπα όντας έξι βαθμούς πίσω από τους Θεσσαλονικείς και αυτή είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμαστεί για ένα σκληρό παιχνίδι, για μία μεγάλη «μάχη» κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Είναι και αυτό ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του Πειραιά. Θέλει να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ, αλλά θέλει πάνω απ’ όλα μία νίκη με πολλαπλά οφέλη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει ρίξει όλο του το βάρος στις στημένες φάσεις. Είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ σε αυτές και είναι ένα σημείο στο οποίο θέλει να χτυπήσει η ομάδα του Πειραιά.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ αυτή δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Τοροσίδης θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του τραυματία Ομάρ και ο Κούτρης στο αριστερό. Βούκοβιτς και Σισέ θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα.

Στα χαφ ο Γκιγιέρμε είναι σίγουρος, αλλά Καμαρά και Νάτχο δίνουν «μάχη» για μία θέση δίπλα του. Ο Ισραηλινός χαφ έχει ένα προβάδισμα, διότι έχει και την εμπειρία της Τούμπας και δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Αφρικανός από την άλλη είναι σταθερή επιλογή στις δυνατές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Από ‘κει και πέρα στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια μεγάλη αλλαγή. Ποντένσε και Λάζαρος θα ξεκινήσουν στα «φτερά». Ο Φορτούνης με τον Γκερέρο θα καλύψουν τις άλλες δύο θέσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού.