Βαφέας στο Fosonline: «Πιστεύουμε στο θαύμα!»

Ο σκόρερ του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Βαφέας μίλησε στο fosonline.gr για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια. 

Βαφέας στο Fosonline: «Πιστεύουμε στο θαύμα!»

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο εκτός έδρας και συνεχίζει να πιστεύει στην παραμονή του στη Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ο Νίκος Βαφέας. Ο 22χρονος αμυντικός, αφού έσωσε στο πρώτο μέρος σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή, στο 73' σκόραρε και έδωσε σημαντικό τρίποντο (το δεύτερο στο πρωτάθλημα) στην ομάδα του.

Ο Βαφέας μιλώντας στο fosonline, τόνισε πως τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές πιστεύουν στο θαύμα και ότι σε κάθε παιχνίδι παίζουν για τη νίκη.

Για το γκολ που σημείωσε και τη νίκη : «Έτυχε και σκόραρα εγώ. Χάρηκα που μπόρεσα να προσφέρω στην ομάδα μου και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Από εκεί και πέρα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Καταφέραμε να βρούμε ένα τέρμα από στημένη φάση και κρατήσαμε το σκορ χωρίς να απειληθούμε».

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουν ανεβάσει την απόδοση τους: «Είχαμε πεισμώσει γιατί σε πολλά ματς χάναμε καθαρά από θέμα τύχης. Βγάζαμε ευκαιρίες και δεν τις τελειώναμε σωστά. Κάποια στιγμή θα το κάναμε. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από κάποιες άλλες ομάδες».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος : «Εμείς κοιτάμε να είμαστε σε κάθε ματς αξιοπρεπείς. Παίζουμε για τη νίκη και όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα το παλέψουμε. Δεν παρατάμε τίποτα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό βοηθάει στους αγώνες. Πιστεύουμε στο θαύμα της παραμονής».