Ατρόμητος : «Γυρίζει» τον διακόπτη με Λεβαδειακό

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρόμητου είναι αποφασισμένοι να «γυρίσουν» τον διακόπτη την ώρα που πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας έχουν μπει στην τελική ευθεία. 

Ατρόμητος : «Γυρίζει» τον διακόπτη με Λεβαδειακό

Στην προπόνηση του Ατρόμητου βρέθηκαν το Σάββατο (9/2) οι φίλοι της ομάδας προκειμένου να ενθαρρύνουν και να στηρίξουν τους παίκτες. Η ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και τα λάθη του Σιδηρόπουλου συσπείρωσαν τους «κυανόλευκους» σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Διακυβεύονται πολλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το σύνθημα στις τάξεις του συλλόγου είναι ένα : Ανασυγκρότηση και αντεπίθεση.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων καλείται να βρει ξανά τον χαρακτήρα της. Τον χαρακτήρα που έχει δείξει δύο συνεχόμενες σεζόν. Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κρατήσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η εικόνα του Ατρόμητου μέχρι τον Δεκέμβρη ήταν ιδανική. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν τυχαία.

Από τον Δεκέμβρη όμως και μετά, ιδιαίτερα με την έλευση του νέου έτους, το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Έπεσε από την 2η στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League, μετρώντας μία νίκη (Λάρισα), δύο ισοπαλίες (ΟΦΗ, Παναιτωλικό) και δύο ήττες (Λαμία, Ξάνθη). Πλέον στα επόμενα επτά παιχνίδια έχει μπροστά του ένα… βουνό να ανέβει.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή (10/2), που υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι. Οι Βοιωτοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση και θα παίξουν τα ρέστα τους.

Το πρόγραμμα των «κυανόλευκων» στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές έχει τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αρχικά τον ΠΑΣ Γιάννινα που «καίγεται» για βαθμούς και στη συνέχεια τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες έχουν αποδειχθεί σκληρό… καρύδι για τους παίκτες του Κάναντι. Οι δύο εναπομείνασες από τις τέσσερις εξόδους είναι σε Τούμπα και Φάληρο. Δηλαδή στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Στα παιχνίδια που θα αγωνιστεί στην έδρα του, ο Ατρόμητος θα κληθεί να περάσει τα εμπόδια του Πανιώνιου και της ΑΕΚ.

Ο Κάναντι και οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι βρίσκουν λύσεις στα δύσκολα και μπορούν να «γυρίσουν» τον διακόπτη. Τώρα μάλιστα, με τόσα δύσκολα ματς μπροστά τους και με δεδομένη τη στήριξη του κόσμου, ο Ατρόμητος μπορεί και βαθμούς να πάρει και την 3η θέση να κυνηγήσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας να προκριθεί.