Στο προσκήνιο ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ - Τι ισχύει για τον Δέλλα

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη που παραιτήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ.

 

Στο προσκήνιο ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ - Τι ισχύει για τον Δέλλα

Ο άνθρωπος που πέρυσι οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον πάγκο της Ένωσης εννιά μήνες μετά το «διαζύγιο» που είχε πάρει με την ΑΕΚ.

Η παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη το πρωί της Τρίτης 5/2 έχει φέρει ντόμινο εξελίξεων στην Ένωση η οποία καλείται να επιλέξει τον προπονητή που θα φέρει ξανά την ηρεμία στην ομάδα, η οποία μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος φέτος δείχνει ανήμπορη να πρωταγωνιστήσει.

Τα άσχημα αποτελέσματα της ΑΕΚ στην Ευρώπη και το γεγονός ότι στην Super League οι «κιτρινόμαυροι» φιγουράρουν στην τρίτη θέση έφεραν ντόμινο εξελίξεων, με τη διοίκηση να προσπαθεί να σώσει πλέον ότι μπορεί από την χρονιά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας προπονητής που ξέρει καλά την ΑΕΚ και στη διοίκηση της Ένωσης υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Ο Ισπανός δεν έχει ομάδα από τις 17 Νοεμβρίου, όταν και απολύθηκε από την Λας Πάλμας και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επιστροφή του.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα για την ΑΕΚ με την περίπτωση του "Μανόλο" είναι το συμβόλαίο του, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να υπογράψει για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά το συζητάει από διετές και πάνω. Το αν η ΑΕΚ θα του το προσφέρει είναι ακόμα άγνωστο...

Φυσικά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όσο η Ενωση δεν ανακοινώνει προπονητή. Πρόθεση της διοίκησης είναι να μη βιαστεί και να επιλέξει την καλύτερη λύση για τον πάγκο. Ένας ακόμα τεχνικός που αρέσει στη διοίκηση είναι ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος επίσης ξέρει καλά τον σύλλογο. Φυσικά και στην περίπτωση αυτή υπάρχει πρόβλημα, αφού ο Δέλλας είναι προπονητής του Παναιτωλικού που βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος και «παλεύει» για την έξοδό του στην Ευρώπη.

Πέραν τούτου ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι από αυτούς που του αρέσει να παρατάει μια ομάδα στη μέση της σεζόν. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την ΑΕΚ, σίγουρα θα το συζητήσει. Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες θα ξέρουμε αν κάποιος από τους δύο προαναφερθέντες θα πάρει το χρίσμα...