Επέστρεψαν οι διεθνείς, ετοιμάζει ενδεκάδα ο Χιμένεθ...

Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Βράνιες και Χουλτ βρέθηκαν ξανά στα Σπάτα.

Επέστρεψαν οι διεθνείς, ετοιμάζει ενδεκάδα ο Χιμένεθ...

Επέστρεψαν στα Σπάτα οι οχτώ διεθνείς της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ τους υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Βλέπετε ακολουθεί ντέρμπι και τι καλύτερο για έναν προπονητή από το να ξέρει πως έχει τους περισσότερους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Αφού λοιπόν διαβεβαιώθηκε πως οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Βράνιες και Χουλτ είναι καλά στην υγεία τους τούς ενημέρωσε πως θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης (όπως αναμενόταν) και έτσι από αύριο (29/3) θα ενταχθούν και πάλι εκατό τοις εκατό στην προπόνηση.

Ο Χιμένεθ θα διαπιστώσει έως την Παρασκευή πόσο κουρασμένοι είναι και θα αποφασίσει σε ποιους θα υπολογίζει ενόψει Παναθηναϊκού. Σε αυτό το διήμερο ίσως να δούμε και τα πρώτα ουσιαστικά αγωνιστικά του πλάνα για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι». Ήδη έχει δείξει κάποια λίγα πράγματα σε ασκήσεις τακτικής, αλλά από την Πέμπτη περιμένουμε τα σπουδαία, δεδομένης και της επανένταξης των οχτώ.

Από εκεί και πέρα, ο Ούρος Τσόσιτς ανέβασε και σήμερα (28/3) τον ρυθμό της προπόνησής του και μετράει αντίστροφα για την οριστική επανένταξή του, μετά από το πρόσφατο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Μάνταλο, που την Τρίτη θέλησε να ενημερώσει και τους ακολούθους του στα σόσιαλ μίντια για το ότι η ώρα της επιστροφής του πλησιάζει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της φανέλας του και μια... κλεψύδρα!

Η αυριανήπροπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 ενώ στην ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένοι και για την έως τώρα κίνηση των εισιτηρίων του ντέρμπι καθώς στην πρώτη μέρα της (ηλεκτρονικής) τους διάθεσης, πουλήθηκαν περισσότερα από 5.000. Από αύριο (29/3) θα ξεκινήσει και η προπώληση στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Οι τιμές είναι: Θύρες 1, 15, 17, 19, 35: 5 ευρώ (περιορισμένες θέσεις στη θύρα 15), Θύρες 3, 21: 10 ευρώ (Παιδικά 5 ευρώ), Θύρες 5, 7, 11, 12, 13: 15 ευρώ (Παιδικά 5 ευρώ), Θύρες 8, 10: 20 ευρώ (Παιδικά 10 ευρώ), Θύρα 9: 25 ευρώ (Παιδικά 10 ευρώ), Θύρα 23: 15 ευρώ – DEALS FOR U - μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός, Θύρα 29: 40 ευρώ (Παιδικά 15 ευρώ), Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2: 100 ευρώ (Παιδικά 40 ευρώ) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4.