Μπήκε στις προπονήσεις ο Αβραάμ

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ανεβάζει ρυθμούς.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Αβραάμ

Όπως αναμενόταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα το πρωί στον Ρέντη. Ο 34χρονος στόπερ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο και πλέον έχει ανεβάζει στροφές. Ο Αβραάμ σιγά-σιγά τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να γύρισε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του, όμως, ο Πορτογάλος προπονητής έχει εξαιρετική άποψη τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για την προσωπικότητα του.

Ο Αβραάμ θέλει τον χρόνο του ακόμα, αλλά είναι σημαντικό πως μπήκε ήδη σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Έτοιμος για τα ματς που ακολουθούν είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Κρητικός χαφ μπήκε και αυτός σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Κατά τα άλλα το πρωινό πρόγραμμα στον Ρέντη ήταν πιο χαλαρό για όσους έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι έντεκα που ξεκίνησαν ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα και γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

*Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε φυσικά ούτε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.