Ολυμπιακός: Οι πρώτες στιγμές του Αβραάμ στον Ρέντη

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Παπαδόπουλος, τι έδειξε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και πότε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες στιγμές του Αβραάμ στον Ρέντη

Μετά από 4,5 χρόνια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του και να κατακτήσει και τίτλους όπως δήλωσε και ο ίδιος στο επίσημο κανάλι της πειραϊκής ΠΑΕ. Ο 34χρονος στόπερ αμέσως μετά τις υπογραφές είχε πάει στον Ρέντη και μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Την Τρίτη φόρεσε ξανά για πρώτη φορά τα χρώματα του Ολυμπιακού και έπιασε δουλειά στον Ρέντη. Ο Αβραάμ πάτησε ξανά το πόδι του στο προπονητικό κέντρο εκεί όπου ήταν το "σπίτι" του για έξι ολόκληρα χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, έδειξε πανευτυχής που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια.

Ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πότε θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Όσοι τον είδαν είχαν να λένε ότι "Ο Αβραάμ είναι πολύ δυνατό παιδί δεν έχει πρόβλημα".

Τι σημαίνει αυτό; Πράγματι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, καλύτερη απ' ότι περίμεναν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και από εβδομάδα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Από 'κει και πέρα είναι θέμα του Πέδρο Μαρτίνς πότε θα κρίνει ότι πρέπει να τον βάλει στην ομάδα.