Το διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1

Η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ έχει διπλό όφελος για την ομάδα του Πειραιά ενόψει των αγώνων με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1

Τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκίνησαν με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και τι γίνεται ενόψει των μεγάλων ματς που έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα; Για τους Πειραιώτες είναι θετική η ισοπαλία, αφού το κέρδος του είναι διπλό από αυτό το 1-1.

Πρώτα απ’ όλα είδε τον ΠΑΟΚ να κάνει τη δεύτερη του γκέλα στη Super League και τη διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στους έξι βαθμούς. Την επόμενη Κυριακή στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» για τον τίτλο. Αυτή την περίοδο το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε τρομερή κατάσταση και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί. Οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουν και θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να υποχρεώσουν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα.

Αν οι Πειραιώτες κάνουν το "διπλό" στην Τούμπα θα μειώσουν τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και τότε η κατάσταση θα αλλάξει για τα καλά στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει για τη νίκη, διότι είναι το τελευταίο του χαρτί, ενώ από την άλλη βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το δεύτερο θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως και η ΑΕΚ έχασε βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν στους 37 βαθμούς με τους «ερυθρόλευκους» να είναι στους 45. Η διαφορά των δύο ομάδων πήγε στους οκτώ βαθμούς και είναι σημαντικό, αφού σε περίπτωση που… ψαλιδιστούν οι ελπίδες για τίτλο οι δύο ομάδες παίζουν για τη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα να τα παίξει όλα για όλα και ακόμα κι αν δεν του βγει το ματς και χάσει τότε, θα έχει μια διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα υποδεχτεί, άλλωστε τους "κιτρινόμαυρους" στις 17 Φεβρουαρίου (19:30) σε ένα ματς που θα καθορίσει πολλά και στη μεταξύ τους "μάχη".

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία