Super League: Με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, στη Λαμία ο Παναιτωλικός

Δύο αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Super League: Με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, στη Λαμία ο Παναιτωλικός

Μετά την ολοκλήρωση της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής, οι ελληνικές ομάδες δίνουν νέες «μάχες» το Σαββατοκύριακο (2/2-3/2) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Την αρχή κάνει η Λαμία, η οποία υποδέχεται τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου (2/2, 19:00), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη. Στη διάθεση του Μάκη Χάβου τέθηκε ο Ντάνιελ Αντέτζο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό, ενώ εκτός τέθηκαν οι ανέτοιμοι Σαράνοφ, Μπεχαράνο. Οι φιλοξενούμενοι παρατάσσονται με πολλές απουσίες στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μοράρ, Μαρινάκη, Μάζουρεκ και Μάνα, αλλά και των Καμαρά, Πάουλο, Γιαννιώτη.

Την αγωνιστική δράση της ημέρας κλείνει ο Ολυμπιακός, φιλοξενώντας τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr), με στόχο φυσικά την 5η του σερί νίκη στη Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον ανέτοιμο Ανδρέα Μπουχαλάκη, όπως και τους τιμωρημένους Φορτούνη και Γκιγιέρμε. Μέσα οι Ζιλ Ντίας, Σολδάνο και Καμαρά. Για τους φιλοξενούμενους, ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/2

Λαμία - Παναιτωλικός 19:00
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 19:30