Η αλήθεια για Κούτρη και Μαρσέιγ

Η γαλλική ομάδα μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει τώρα τον 24χρονο μπακ, ωστόσο, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι. Μόνο που τότε δεν θα «παίζει» μόνη της…

Η αλήθεια για Κούτρη και Μαρσέιγ

Θα πάρει η Μαρσέιγ τον Κούτρη ή όχι; Είχε εξελιχθεί στο μάδημα της μαργαρίτας η υπόθεση του 24χρονου μπακ, καθώς οι πληροφορίες που έρχονταν από την Γαλλία ανέφεραν ότι η ομάδα της Μασσαλίας σκόπευε να κάνει το τελικό της «χτύπημα» στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει καμία βασική μονάδα.

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Όντως η Μαρσέιγ επιχείρησε να αποκτήσει τον Κούτρη. Όμως, για να μην έχει προβλήματα με την ΟΥΕΦΑ και το Financial Fair Play για την τρέχουσα σεζόν, επιχείρησε να τον πάρει δανεικό εώς το τέλος της σεζόν και θα έβαζε οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Αυτό φυσικά δεν θα έβρισκε σύμφωνο τον Ολυμπιακό ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα σήκωνε την ταμπέλα «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κανένας βασικός»!

Η Μαρσέιγ λοιπόν σκόπευε να βάλει ακόμη και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε σχεδιάσει. Σε γενικές γραμμές στην Μασσαλία εκτιμούσαν ότι στο τέλος θα γινόταν το «deal». Το πίστευε ακόμη και τα τελευταία δύο 24ωρα. Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο, τον Ολυμπιακό.

Αυτό που προκύπτει από την Γαλλία είναι ότι η Μαρσέιγ που θα είναι πιο άνετη οικονομικά από τη νέα σεζόν, θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Μόνο που τότε δεν θα «παίζει» μόνη της, καθώς καραδοκούν και άλλες ομάδες με πρώτη και καλύτερη την Γουέστ Χαμ, η οποία έχει στις τάξεις της τον Μάριο Ουσίγιος.