Ολυμπιακός: «Δεν πωλείται κανείς»

Ο Ολυμπιακός με αφορμή τη φημολογία για Κούτρη και Ομάρ τοποθετήθηκε επίσημα πως δεν έχει σκοπό να δώσει κανέναν από τους βασικούς του παίκτες.

Ολυμπιακός: «Δεν πωλείται κανείς»

Η φημολογία γύρω από τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού φούντωσε τις τελευταίες ώρες. Τόσο για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θα έρχονταν στο λιμάνι όσο και για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και ενδιαφέρουν ξένους συλλόγους.

Από τη Γαλλία γινόταν λόγος για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Κούτρη, ενώ από την Αγγλία ότι η Σαουθάμπτον ήταν σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Ομάρ. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα απασχόλησαν συλλόγους από το εξωτερικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν τοποθετηθεί επίσημα, αλλά ήταν γνωστό πως δεν ήθελαν να δώσουν κανέναν από τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές. Ούτε η διοίκηση ήθελε να παραχωρήσει κάποιον παίκτη, αλλά ούτε και ο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες πήραν θέση για όλα αυτά τονίζοντας πως «δεν πωλείται κανείς ποδοσφαιριστές αν και υπάρχουν προτάσεις». Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού, αν και οι τελευταίες ώρες των μεταγραφών πάντα επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Επιπλέον από την πειραϊκή ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως δεν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση κι άλλου ποδοσφαιριστή.