Ξάνθη- Άρης 0-1: Ο Γκαρσία έσωσε τον Παντελίδη (vid)

Ο Άρης άλωσε 1-0 την Ξάνθη με γκολ που σημείωσε ο Ματέο Γκαρσία στο 38΄ του αγώνα.

Ξάνθη- Άρης 0-1: Ο Γκαρσία έσωσε τον Παντελίδη (vid)

Ο Άρης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, αλλά και στις νίκες, καθώς πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης! Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε με ένα εντυπωσιακό μονοκόμματο δεξί βολέ ο Ματέο Γκαρσία, που άφησε πίσω τις κακές εμφανίσεις και ήταν από τους κορυφαίους του Άρη.

Δείτε τα highlights ΕΔΩ

Η νίκη αυτή μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική στην προσπάθεια για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Παίζοντας μπροστά σε πολλούς οπαδούς του, ο Άρης του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτερος και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ανάμεσα σ’ αυτές και ένα δοκάρι με τον Αργεντινό Μαρτίνες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μόνο μία νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες, ωστόσο με τους τρεις βαθμoύς προσπέρασε την Ξάνθη και ανέβηκε στην έκτη θέση. Με τη νίκη αυτή ισχυροποιήθηκε ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο της ομάδας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Ξάνθη FC Arena

Ξάνθη-Άρης 0-1

Σκόρερ: 38' Ματέο Γκαρσία

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Κάρτες: Σιλά, Μπάσα, Καμαρά, Διαμαντόπουλος, Γκαρσία, Δεληζήσης, Μπαξεβανίδης, Τζανακάκης, Κουέστα, Μαρτίνες, Ζίβκοβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Αλμέιδα, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά (76’ Μελλιόπουλος), Μπαριέντος, Καντά (56’ Γέντρισεκ), Σαρπόνγκ (63΄Μπρίτο), Κάστρο

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρος, Κόρχουτ (84’ Ματίγια), Μπάσα, Σιώπης, Λάρσον (68’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (78’ Βαλεριάνος)