Η Σαουθάμπτον δεν τα παρατάει για Ομάρ!

Μέχρι την τελευταία στιγμή η αγγλική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τον Νορβηγό μπακ, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Νησί, δύσκολα θα καταφέρει κάτι…

Η Σαουθάμπτον δεν τα παρατάει για Ομάρ!

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή του να αποχωρήσει από το λιμάνι στα μέσα της σεζόν. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φυσικά ανήκει σε αυτή την κατηγορία…

Τις τελευταίες δύο μέρες η Σαουθάμπτον εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει «γη και ύδωρ» για να τον κάνει δικό της, έστω και την ύστατη στιγμή, έστω και στο… παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου.

Αν ευσταθούν τα όσα υποστηρίζουν στο Νησί, αρχικά έκανε πρόταση κοντά στα 4 εκ. ευρώ. Μια πρόταση που φυσικά δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τον Ολυμπιακό, καθώς οι απαιτήσεις είναι κάτι παραπάνω από τις διπλάσιες.

Οι «άγιοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, να προσφέρουν κοντά στα 7 εκ. ευρώ. Και πάλι όμως φαντάζει πολύ δύσκολο σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός να αποδεχτεί μία τέτοια πρόταση.

Όπως και να ‘χει, οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι η Σαουθάμπτον εώς και τα μεσάνυχτα θα κάνουν την προσπάθειά τους για τον Ομάρ και… όπου βγει. Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχουν πιθανότητες.

Σημειωτέον ότι η μεταγραφική περίοδος στη Βρετανία λήγει στις 8 ώρα Ελλάδας...