Μάνος: «Για αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ»

Ο Δημήτρης Μάνος έκανε το 1-1 μέσα στη Τούμπα για τον ΠΑΣ, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που έχει δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ δεν το πανηγύρισε και εξήγησε τον λόγο. 

Μάνος: «Για αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ»

Ο Δημήτρης Μάνος αγωνίζεται με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος επιθετικός έκανε το 1-1 μέσα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα το γκολ που σημείωσε, το οποίο ήταν και εντυπωσιακό.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στη κάμερα της NOVA, ο Δημήτρης Μάνος δήλωσε: «Eίμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Έβαλα την ομάδα μου στο κόλπο ώστε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν τα καταφέραμε, αλλά κρατάμε κάποια καλά στοιχεία.

Δεν πανηγύρισα ιδιαίτερα, γιατί απλά πέτυχα το 1-1. Προσπαθείς να κλέψεις βαθμούς από αυτή την ομάδα, δεν ξέρεις τι θα γίνει στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Μπορεί να δεχτείς τρία και τέσσερα γκολ, μπορεί να λήξει και 1-1. Πανηγυρίζεις όταν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος απλά που πέτυχα το γκολ».