Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτη νίκη στο 2019!

Ο Γιάννης Μπουζούκης σκόραρε στο 32; και χάρισε στον Παναθηναϊκό την πρώτη νίκη του στο 2019 με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο...

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτη νίκη στο 2019!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα για το 2019, επικρατώντας εκτός έδρας 1-0 του Παναιτωλικού (παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο έτος) με σκόρερ τον Μπουζούκη στο 32ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του αλλά είχε την ουσία και πήρε τη νίκη με 1-0 μέσα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» στο 32’ σκόραραν με τον Μπουζούκη κι αφού προηγήθηκε όμορφη συνεργασία των Χατζηγιοβάνη, Μακέντα και κράτησαν το υπέρ τους σκορ αν και έπαιξαν με δέκα παίκτες στο β’ ημίχρονο.

Στο 59’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάτσε για μαρκάρισμα στον Μάζουρεκ (ο ίδιος είχε πάρει και την κίτρινη από τον Αλβανό στο 43’) αλλά ο Παναιτωλικός όσο και να πίεσε και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να σκοράρει, έχοντας τον Μοράρ (πρώτος σκόρερ της ομάδας) εκτός αγώνα.

Να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού από τον περασμένο Σεπτέμβριο για το πρωτάθλημα (1-3 τη Λάρισα στις 16/9) ενώ υπήρξε ένα ακόμη διπλό δυο εβδομάδες μετά για το Κύπελλο όμως, και πάλι στο Αγρίνιο (είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ με τον Μακέντα να βρίσκει δίχτυα).

Ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο έτος. Τελευταίο τρίποντο για την ομάδα του Δέλλα στις 15 του Δεκέμβρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη (1-2).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Αγρινίου
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1
Σκόρερ: 32΄ Μπουζούκης
Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας

Κάρτες: Κόκκινη: 59΄ Κάτσε (2 κίτρινες), Κίτρινες: Μάζουρεκ, Ντίας, Αμαράλ, Γουίλιαν - Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Κάτσε, Μακέντα, Γιόχανσον

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης (71΄ Λιάβας), Μαλής, Άργκους, Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μανά (64΄ Γκούγκα), Μάζουρεκ, Γουίλιαν, Μπάιροβιτς (82΄ Τσιγγάρας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (75΄ Καμπετσής), Μπουζούκης (89΄ Παντελάκης), Μακέντα (65΄ Δώνης).