Ουζουνίδης για τις αποδοκιμασίες σε Κλωναρίδη: «Δεν μου άρεσε αυτό»!

Την πικρία του για τη γιούχα στον ποδοσφαιριστή του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΚ στις δηλώσεις του μετά το ματς. Τι είπε για την κούραση και τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Ουζουνίδης για τις αποδοκιμασίες σε Κλωναρίδη: «Δεν μου άρεσε αυτό»!

Ασπίδα σήκωσε για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, εκφράζοντας το παράπονό του για τις αποδοκιμασίες του κόσμου απέναντι στον παίκτη του.

Στο εισαγωγικό του σχόλιο είπε: «Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος από το πώς προσπαθούσαμε να ανοίξουμε την άμυνα, ήταν σχεδόν ένα 3-6-1, χρειαζόταν υπομονή και κάναμε τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε υπομονή, αν και είπαμε στο ημίχρονο να συνεχίσουμε, οπότε ήταν πιο εύκολο για τον αντίπαλο να μας σταματήσει. Ευκαιρίες δεν είχε ο αντίπαλος βέβαια αλλά όταν είναι στο 1-0 σκέφτεσαι ότι μπορεί κάπως να στραβώσει.

Πήραμε τη νίκη και τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής, το οποίο είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, για την αυτοπεποίθηση.

Από εκεί και πέρα, είναι καλό να στηρίζεις αυτόν που φοράει τη φανέλα της ομάδας και μπαίνει αλλαγή. Πρέπει να τους βοηθάμε αυτούς που φοράνε τη φανέλα της ομάδας».

Ρωτήθηκε σε εκείνο το σημείο για ποιο λόγο είπε αυτό για τις αποδοκιμασίες και τόνισε: «Βλέπω πώς είναι το παιδί (εννοούσε τον Κλωναρίδη)».

Για το τι τον προβληματίζει ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν σημείωσε: «Από τη στιγμή που αλλάξαμε τη διάταξη έχουμε κάποια κενά. Δεν είχαμε σήμερα κάποιον ξεκούραστο να βάλουμε αντί του Μάνταλου. Από την άλλη, δουλεύουμε πάνω σε αυτή τη διάταξη, σίγουρα θα έχουμε στιγμές στο ματς που δε θα τα κάνουμε όλα όπως πρέπει. Σήμερα μας έλειψε περισσότερο η υπομονή. Είχαμε απέναντι μας όμως και μια ομάδα που είχε 10 παίκτες στα 20 μέτρα, δεν είναι εύκολο να το σπάσεις αυτό. Κάναμε 15 τελικές, είναι πολλές. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο, να παίξουμε καλύτερα και αυτά τα δύσκολα ματς είναι και ένα καλό τεστ για να δούμε πόσο μπορεί να πάει αυτός ο σχηματισμός».

Για τον λόγο που έγιναν οι αλλαγές: «Για να μη φορτωθούν πολύ. Οι αλλαγές δεν είναι πάντα αυτοί που δεν παίζουν καλά, πολλές φορές είναι για άλλους λόγους. Ο Πόνσε είχε και κάποια μικροπροβλήματα, χθες έκανε προπόνηση, δεν υπάρχει κάποιο κακό».

Για τον Αλεφ: «Εντάξει, με αυτή τη διάταξη δεν έχουμε και κάποιον άλλον αφού ο Γαλανόπουλος έχει αυτό το πρόβλημα τραυματισμού. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες τώρα. Σίγουρα ξέρουμε να παίζουμε με τη διάταξη που παίζαμε στην αρχή, τώρα μαθαίνουμε κι αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι καλό για μένα».

Καραγεωργίου: Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια

Δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του ο Νίκος Καραγεωργίου. Είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλουμε βαθμούς κόντρα σε όλους. Άλλο αν θα το καταφέρουμε ή όχι. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα, είχαμε και κάποια προβλήματα μετά το ματς με τον Άρη, είχαμε και νέους παίκτες στην ενδεκάδα.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αν συνεχίσουμε πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Προς το τέλος του ματς ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ αλλά τελικά φεύγουμε ηττημένοι».

Για την αποβολή του σχολίασε: «Τίποτα δεν είπα, σήκωσα τα χέρια μου για ένα οφσάιντ και χωρίς λόγο μου είπε ο τέταρτος να περάσω έξω».