Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Πάνθηρας» ο Ντουρμισάι (vid)

Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας με σκορ 1-0 της ομάδας της Αρκαδίας που έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες.

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Πάνθηρας» ο Ντουρμισάι (vid)

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Πανιώνιος που επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη. Για την ομάδα της Αρκαδίας αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, αλλά δίνοντας πολύ μεγάλη προσοχή και στα μετόπισθεν. Οι μεγάλες ευκαιρίες έλειπαν μέχρι το 36' που ο Κόρμπος σήκωσε πολύ ωραία τη μπάλα για τον Ντουρμισάι, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε και έκανε το 1-0 για τους "κυανέρυθρους".

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου μπήκαν στο γήπεδο ψάχνοντας και το δεύτερο γκολ, αλλά ο Τσιλούλης σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να το κάνει. Από ένα σημείο και μετά οι Νεοσμυρνιώτες περισσότερο προσπάθησαν να προστατέψουν το γκολ του Ντουρμισάι και να διατηρήσουν το προβάδισμα που είχαν πάρει από το 36'. Οπισθοχώρησαν οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην ομάδα της Αρκαδίας και ο Παράσχος από την πλευρά του τα έπαιξε όλα για όλα προκειμένου να έρθει το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Πανιώνιος αμύνθηκε σωστά και δεν άφησε περιθώρια στον Αστέρα, ο οποίος μάλιστα είχε ανοιχτεί και κινδύνευε και με δεύτερο γκολ. Το 1-0 δεν άλλαξε και ο Πανιώνιος πήρε μία πολύ σημαντική, ενώ οι Αρκάδες συνέχισαν το αρνητικό τους σερί δεχόμενοι μάλιστα 9 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.

Μικρογραφία

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Σκόρερ: 36' Ντουρμισάι

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες: 28' Μανθάτης, 45' Τσιλούλης, 47' Πασαλίδης, 83' Τριανταφυλλόπουλος

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Μάντζιος): Κότνικ - Σαραμαντάς, Μπανανά, Κούρντι, Παπαγεωργίου - Κόρμπος, Ντομίνγκες, Τσιλούλης (90+1 Σταυρόπουλος) - Μανθάτης, Σιντί Αλί, Ντουρμισάι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Παράσχος): Παπαδόπουλος - Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (60' Φερνάντεθ), Κυριακόπουλος - Μπέλοκ (67' Ρόλε), Μουνάφο, Κώτσιρας - Τσιλιανίδης (76' Δουβίκας), Μανιάς, Καλτσάς.