Ολυμπιακός: Σε τέσσερις χώρες κάνει «γκελ» ο Κούτρης!

Σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία το όνομα του 24χρονου μπακ κυκλοφορεί στα μπλοκάκια αρκετών «σκάουτς». Έως και τις 31 Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να φτάσει στον Ολυμπιακό μία καλύτερη πρόταση από αυτή των 5 εκ. ευρώ της Τζένοα.

Ολυμπιακός: Σε τέσσερις χώρες κάνει «γκελ» ο Κούτρης!

Έως τις 31 Ιανουαρίου δεν θα μας αφήσει σε ησυχία ο Λεονάρντο Κούτρης. Κι αυτό όχι γιατί θα το επιδιώξει ο ίδιος, αλλά επειδή το «γκελ» που κάνει στο εξωτερικό μπορεί να μετατραπεί σε κατάθεση επίσημης πρότασης ανώτερης των 5 εκ. ευρώ της Τζένοα που είχε απορρίψει προ 15 ημερών ο Ολυμπιακός.

Ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες ότι κάτι… ψήνεται για τον Κούτρη, ότι κάτι θα «σκάσει» που θα συζητηθεί! Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Λεονάρντο δεν πωλείται, γεγονός που βρίσκει σύμφωνο και τον ποδοσφαιριστή που θέλει τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν να παραμείνει στο λιμάνι.

Προφανώς και κάθε ποδοσφαιριστής θα είχε ως όνειρο να αγωνιστεί κάποια μέρα σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο, Ολυμπιακός και παίκτης θέλουν να πορευτούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι και… βλέπουμε.

Πάντως, το όνομα του 24χρονου μπακ «παίζει» δυνατά σε τέσσερις χώρες! Ήδη η Τζένοα εμφανίστηκε με 5 εκ. ευρώ. Ακούγονται ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ, η Μαρσέιγ, η Μονακό, η Άουγκσμπουργκ, η Ρεν, η Σαμπντόρια. Ο Κούτρης κάνει «γκελ» σε τέσσερις χώρες.

Το αν θα έρθει τελικά η σούπερ πρόταση που ακούγεται εδώ και δύο εβδομάδες, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Δεν απέμεινε και πολύς καιρός. Την Πέμπτη (31/1) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος…