Θεοδωρίδης: «Είδαμε χτες νέο παιχνίδι, μίξη ποδοσφαίρου-χάντμπολ»

Στην καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στάθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου. 

Θεοδωρίδης: «Είδαμε χτες νέο παιχνίδι, μίξη ποδοσφαίρου-χάντμπολ»

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στην νίκη των Πειραιωτών επί των Αρκάδων με 2-0 για την 18η αγωνιστική της Super League. Στην συνέχεια των δηλώσεων του υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στεφθούν πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαίρω τον κόσμο που ήρθε κατά χιλιάδες και ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, ήταν καταπληκτικοί, πολύ κόσμιοι σε κόσμιο γήπεδο, ο Αστέρας είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα γίνει καλύτερος. Φάνηκε η παντοδυναμία του Ολυμπιακού.

Μου άρεσε πολύ η ιαχή των φιλάθλων, για το ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα θέλουν δεν θέλουν. Αυτό πρέπει να το λέμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μετά τα αίσχη που έγιναν στα γήπεδα χθες, θα υπάρξει νέο παιχνίδι μίξη ποδοσφαίρου- χάντμπολ. Θα στείλω τις κασέτες στο εξωτερικό για να δουν τη γύμνια της ΚΕΔ. Διεθνείς διαιτητές δεν ξέρουν τους κανόνες. Το εννοούσα όταν έλεγα για ξένους διαιτητές. Δεν γίνεται δύο ομάδες να ευνοούνται. Ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα και είναι ευρωπαϊκή ομάδα. Να βλέπουν πως είναι τα πράγματα και με τις άλλες ομάδες, στο Αιγάλεω αλλά και στα Γιάννενα, τα ξέρω όλα και δεν μιλάω. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Ο Τριτσώνης δεν έχει δουλειά εκεί, για τον Πορτογάλο δεν έχω ακούσει μισή καλή λέξη.

Ευνοούνται δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Αν θέλουν να το κάνουν πρωτάθλημα δύο ομάδων, δεν θα τους περάσει, ο κόσμος πονηρεύεται. Υπάρχει κίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα θέλουν δεν θέλουν. Χαιρετισμούς στον πρόεδρο του αφιερώνουμε τη νίκη. Να έρχεται ο κόσμος και να μας στηρίζει λέγοντας πως το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Συνεχάρηκα τους διαιτητές, θα το κάνω από εδώ και πέρα. Δεν έχω συγχαρεί κανέναν μέχρι τώρα. Τα παιδιά αυτά ήταν 50-50, μπορούμε να έχουμε τέτοιους διαιτητές; Να βάλουν τέτοια παιδιά, τους συνεχάρηκα μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Όταν είσαι σωστός ο κόσμος σε χειροκροτά».