Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-1: Ούτε απέναντι σε δέκα παίκτες... (vid)

Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες από το 1΄ λεπτό αλλά κατάφερε να πάρει βαθμό (1-1) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-1: Ούτε απέναντι σε δέκα παίκτες... (vid)

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε η AEΛ μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό! Οι Θεσσαλοί όρθωσαν ένα... βισινί τείχος και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία αφήνοντας τους «πράσινους» χωρίς νίκη μέσα στο 2019 για το θεσμό του πρωταθλήματος!

Δείτε ΕΔΩ το 1-0, Δείτε ΕΔΩ το 1-1.

Το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον από τα πρώτα δευτερόλεπτα, καθώς ο Μακέντα κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή από τον Γκοϊκοβιτς και κάνοντας το 1-0. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Εμμανουηλίδη μερικά λεπτά αργότερα και μετά... τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα γνωστά επίπεδα απόδοσης, φλύαρος, με πολλά λάθη σε μεσαία γραμμή και παρά την αριθμητική υπεροχή του δεν κατάφερε να πιέσει τη Λάρισα, που ξεπέρασε το σοκ των πρώτων λεπτών και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Μάλιστα οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν κιόλας με τον Ντέλετιτς να εκθέτει τον Μαυρομμάτη και όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν με τη Λάρισα να αμύνεται μαζικά, να χάνουν ευκαιρίες, να ζητούν δυο πέναλτι στο 50’ και στο 88’ και στο τέλος οι Θεσσαλοί να παίρνουν παλικαρίσια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Παπαδόπουλου.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-1
Σκόρερ: 1΄Μακέντα (πεν)- 54΄ Ντέλετιτς
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κάρτες: Kόκκινη: 1΄ Γκόικοβιτς, Κίτρινες: Τζανδάρης, Μαυρομάτης - Γιακιμόβσκι, Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Καρανίκας, Κρίστινσον

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (63΄ Μουνιέ), Μπουζούκης (46΄ Άλτμαν), Εμμανουηλίδης (75΄ Χατζηθεοδωριδης), Μακέντα.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (7΄ Γκόλιας), Ντέλετιτς (77΄ Μόρας), Σικάβκα (59΄ Ακόστα), Νούνιτς.