Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Τιάγκο Νους
Ο Τιάγκο Νους θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία με τον ΟΦΗ.
Αντίστροφα μετράμε μέχρι να δηλώσει ο Ολυμπιακός τη λίστα του στην UEFA για το Europa League. Οι Πειραιώτες τις επόμενες ώρες θα τρέξουν για να κλείσουν τις τελευταίες τους κινήσεις και να συμπληρώσουν το παζλ του ρόστερ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Πειραιά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λέον Μπέιλι και ο ποδοσφαιριστής περνάει ιατρικές εξετάσεις επί αγγλικού εδάφους. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά και αύριο (Πέμπτη 3/9) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο Λέον Μπέιλι έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα στην Premier League και οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ήταν εκτός πλάνων στην Άστον Βίλα και τον φέρνει άμεσα.
Στο μεταξύ η ομάδα του Πειραιά έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Τιάγκο Νους. Για τον Αργεντινό εξτρέμ υπάρχουν συζητήσεις τις τελευταίες ώρες και οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν δώσει τα χέρια με την ομάδα της Κρήτης.
Το θέμα μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την ομάδα του Ηρακλείου, αφού ο Τιάγκο Νους αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.