Λαμία - Ατρόμητος 2-1: Με... ολική επαναφορά οι «γαλάζιοι»!

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφερε «τούμπα» το ματς με τον Ατρόμητο, τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-1 κι έκανε άλμα παραμονής.

Λαμία - Ατρόμητος 2-1: Με... ολική επαναφορά οι «γαλάζιοι»!

Απίθανα πράγματα από τη Λαμία του Μάκη Χάβου. Νίκησε τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, απέκλεισε τους «πράσινους» μέσα στο ΟΑΚΑ στη διαδικασία των πέναλτι στο Κύπελλο και σήμερα…σκότωσε και τον Ατρόμητο με ανατροπή (2-1). Έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ περιμένει μέσα στην εβδομάδα Απόλλωνα και Παναιτωλικό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κουλούρη μετά την ασίστ του Ουάρντα (έπαιξε με το καλημέρα), δέχθηκε αμέσως το γκολ της ισοφάρισης από τον Τομάς (49’). Η Λαμία πήρε τα ηνία, με την είσοδο των Καραμάνου, Μπερτόλιο έγινε ακόμη πιο επιθετική και είχε δοκάρι με τον δεύτερο στο 76ο λεπτό. Δυο λεπτά μετά, ύστερα από μια εξαιρετικά δύσκολη φάση, ο Κομίνης είδε πέναλτι σε πέσιμο του Δημούτσου πάνω στον Χατζηισαΐα που απομάκρυνε τη μπάλα. Ο Μπαράλες δεν λάθεψε και πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του Χάβου που πήρε τη νίκη με τον Μελίσσα να κρατάει το καλύτερο για το τέλος.

Η «ήρωας» της επικής πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού στα πέναλτι την περασμένη Πέμπτη, έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής στην τελευταία φάση της αναμέτρησης σε σουτ του Κουλούρη (η μπάλα βρήκε στον Βάντερσον κι άλλαξε πορεία) που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-2.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Λαμία-Ατρόμητος 2-1

Σκόρερ: 49' Καμπασόλ, 77΄Μπαράλες - 47΄ Κουλούρης

Διαιτητής: Κομίνης (Αθηνών)

Κάρτες: Χατζηισαΐας, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Μελίσσας - Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον - Δημούτσος, Σκόνδρας – Πίτι (87’ Μπουλούλης), Τομάς (69’ Μπερτόλιο), Επστάιν (62’ Καραμάνος), Μπαράλες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγιερι - Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς – Ενσικουλού (81’ Ενσικουλού), Μπρούνο (46’ Μούγιακιτς) (59’ λ. τρ. Κωτσόπουλος), Ουάρντα – Κουλούρης