Ο Μαρτίνς επιστρέφει στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό, 6,5 χρόνια μετά

Το μοναδικό ελληνικό γήπεδο που είχε επισκεφθεί ως αντίπαλος ο Πέδρο Μαρτίνς πριν πιάσει δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτό της Τρίπολης. Με ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο Μαρτίνς επιστρέφει στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό, 6,5 χρόνια μετά

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε κοουτσάρει ποτέ κάποια ομάδα σε ελληνικό γήπεδο πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό, πλην μιας περίπτωσης την οποία, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν ξεχνάει καθώς του χάρισε (σε συνδυασμό με τον επαναληπτικό) την πρώτη συμμετοχή του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ήταν Αύγουστος του 2012 όταν ο Μαρτίνς με την Μαρίτιμο είχε παίξει εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ράγιο είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη που είχε τότε μεταξύ άλλων και Κουρμπέλη, Μπακασέτα, αλλά η Μαρίτιμο του Μαρτίνς είχε ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με τον Φιντέλις. Στην Μαρίτιμο ο Μαρτίνς είχε τότε... Ντίας και... Μιράντα, μόνο που δεν είναι οι ίδιοι που παίζουν τώρα στον Ολυμπιακό!

Στη ρεβάνς της Πορτογαλίας, μία εβδομάδα αργότερα, η Μαρίτιμο είχε προκριθεί με το 0-0, παρότι στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε με 10 παίκτες. Ο Μαρτίνς πανηγύρισε την πρόκριση, όπως και στη συνέχεια αυτή επί της Ντίλα από την Γεωργία που έστειλε την ομάδα του στους ομίλους.

Στο γήπεδο της Τρίπολης επιστρέφει αύριο έπειτα από 6,5 χρόνια ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωρίζοντας ότι αυτή τη φορά η ισοπαλία δεν του είναι αρκετή...