Παναιτωλικός - Ξάνθη 0-0: Έπεσε σε θρακιώτικο «τοίχο»!

Με τη... συνηθισμένη άμυνα-«μπετόν» η Ξάνθη πήρε σχετικά εύκολο πόντο στο Αγρίνιο απέναντι στον εγκλωβισμένο Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός - Ξάνθη 0-0: Έπεσε σε θρακιώτικο «τοίχο»!

«Φλύαρη» κατοχή της μπάλας, πολλά φάουλ και ελάχιστες ευκαιρίες ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα της σαββατιάτικης (26/1) αναμέτρησης στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Συνεπώς, το τελικό 0-0 κρίνεται δικαιότατο και απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη ενός αγώνα που μάλλον... ταλαιπώρησε παρά ψυχαγώγησε όσους επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού το βραδάκι του Σαββάτου!

Ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα σαφώς κι έμεινε η φιλοξενούμενη ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν κατά γράμμα το σύνηθες αμυντικογενές του πλάνο και να φεύγουν με ευκολία από το Αγρίνιο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «κυανοκίτρινοι» εγκλωβίστηκαν στο παιχνίδι της Ξάνθης και δεν θύμισαν σε τίποτα την επιθετική ομάδα των προηγούμενων αγώνων, έτσι μοιραία έμειναν στο «μηδέν»...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Μαλής, Αμαράλ, Μαρινάκης, Λιάβας

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Αμαράλ, Μαρινάκης (86' Γκούγκα), Μιχάι, Μαλής, Ντίας, Λουσέρο, Ουίλιαν, Μανά (79' Μπαΐροβιτς), Μάζουρεκ (74' Λιάβας), Μοράρ.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος (90' Μελισσόπουλος), Καντά (82' Ντίρεσταμ), Σαρπόνγκ, Μπρίτο (76' Φακκής).