Ολυμπιακός: O Ζιλ Ντίας και η Χιχόν που ετοιμάζει πρόταση για Ναουέλ

Ο ερχομός του Ζιλ Ντίας προκαλεί ένα «ντόμινο» ανακατατάξεων στα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ολυμπιακός: O Ζιλ Ντίας και η Χιχόν που ετοιμάζει πρόταση για Ναουέλ

Εώς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, εώς την 31η Ιανουαρίου δηλαδή, δεν θα υπάρξουν μόνο προσθήκες στους «ερυθρόλευκους» (Ντοναρούμα, Αβραάμ και ίσως ακόμη ένας), αλλά και αποχωρήσεις.


Μία εξ αυτών θα αφορά το... ξεφόρτωμα στα εξτρέμ. Με τον ερχομό του Ζιλ Ντίας ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του πλέον έξι ακραίους επιθετικούς: Ζιλ Ντίας, Λάζαρος, Ποντένσε, Μασούρας, Ναουέλ και Φετφατζίδης.


Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης είναι ο Ματίας Ναουέλ, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες φέρεται να ψάχνεται στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό διαδίδουν οι συμπατριώτες του.


Αναπόφευκτα εμφανίστηκαν τρεις ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του: Οι Σπόρτινγκ Χιχόν, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Κάντιθ.


Η Χιχόν πάντως είναι αυτή που δείχνει πιο «ζεστή» από τους υπόλοιπους και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιβηρική, αναμένεται σύντομα να γίνει πρόταση στην Βιγιαρεάλ (εκεί όπου ανήκει ο Ναουέλ) για να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό και ο 22χρονος winger να επιστρέψει μετά από έξι μήνες σε ισπανικό έδαφος.