Και η Σπόρτινγκ Χιχόν για Ναουέλ

Κι άλλη μία ομάδα από την Segunda Division καλοβλέπει την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ του Ολυμπιακού μετά τις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Κάντιθ.

 

 

Και η Σπόρτινγκ Χιχόν για Ναουέλ

Ο Ναουέλ έμεινε εκτός αποστολής από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη και ενίσχυσε για τα καλά τα σενάρια που τον θέλουν να μην έχει καθόλου σίγουρη τη θέση του στο ρόστερ εώς το τέλος της σεζόν. Ο 22χρονος εξτρέμ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ήδη τις προηγούμενες ακούστηκαν δύο ομάδες από τη SegundaDivision ότι τον έχουν βάλει στο «σημάδι». Ο λόγος για τις Λα Κορούνια και Κάντιθ.

Την Τετάρτη (23/1) όμως προστέθηκε και η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία φαίνεται να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα ο προπονητής της Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, η Χιχόν τον ήθελε και το καλοκαίρι και θα κάνει τις επόμενες μέρες την κίνησή της για να πείσει τον Ναουέλ να μετακομίσει στη Segunda Division.

Να θυμίσουμε ότι ο Ναουέλ που φέτος έχει 1 γκολ (στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή) σε 11 αγώνες, αν φύγει και πάει στην Σπόρτινγκ Χιχόν, τότε θα συναντήσει εκεί τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.