«Προσπαθεί για τον δανεισμό του Ελίασον η Ιντερνασιονάλ»
Ο Νίκλας Ελίασον συνεχίζει να έχει πέραση στις βραζιλιάνικες ομάδες.
Ο Νίκλας Ελίασον έχει πλέον συμπληρωματικό ρόλο στην ΑΕΚ του Μάρκο Νίκολιτς, με το ενδιαφέρον των συλλόγων της πατρίδας του να αυξάνεται.
Σύμφωνα με Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, η Ιντερνασιονάλ έκανε επίσημη κρούση στην Ένωση, για τον δανεισμό του 30χρονου μεσοεπιθετικού. Μάλιστα, προβλέπεται και οψιόν αγοράς, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι υποχρεωτική ή μη.
Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκε έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της και πλέον περιμένει την τοποθέτηση της Ένωσης, προκειμένου να φανεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχιστούν οι συζητήσεις.
Ο 30χρονος εξτρέμ έχει απασχολήσει και άλλους συλλόγους από τη Βραζιλία το τελευταίο διάστημα, καθώς ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει τόσο η Μποταφόγκο όσο και η Ατλέτικο Μινέιρο.