Ο Καμαρά και οι γνωστοί δέκα για Τρίπολη

Ο Αφρικανός χαφ προπονείται κανονικά και αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (27/1, 19.30) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Καμαρά και οι γνωστοί δέκα για Τρίπολη

Πολλές αλλαγές δεν θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην Τρίπολη σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός σε Λιβαδειά και Γιάννενα. Για την ακρίβεια προσανατολίζεται να προχωρήσει σε μία. Κι αυτή μάλιστα θα είναι αναγκαστική…

Αν ο Μπουχαλάκης δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, τότε θα ήταν βασικός και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, η απουσία του Κρητικού χαφ αναγκάζει τον Καμαρά να «γκαζώσει» λίγο περισσότερο στις προπονήσεις, έτσι ώστε να πάρει εκείνος φανέλα βασικού.

Ο Αφρικανός χαφ εδώ και τρεις μέρες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει εκείνον και όχι τον Νάτχο στην Τρίπολη.

Σίγουρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στην σαββατιάτικη προπόνηση που θα είναι και η τελευταία προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Αρκαδία. Πάντως, με τα εώς τώρα δεδομένα ο Καμαρά δείχνει το φαβορί για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί με τον Μπουχαλάκη.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις; Θα είναι οι «συνήθεις ύποπτοι» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος και Γκερέρο.