Το μπέρδεμα με τα στόπερ του Ολυμπιακού και οι Μολέδο, Μπογιατά

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ, αλλά και για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Τι γίνεται με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Το μπέρδεμα με τα στόπερ του Ολυμπιακού και οι Μολέδο, Μπογιατά

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Ολυμπιακό. Ο Ζιλ Ντίας μπορεί να είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα, όμως και στο θέμα της άμυνας παρουσιάζεται ένα μπέρδεμα.

Βάζοντας κάτω τα δεδομένα όλο αυτό ξεκινάει από τους υπάρχοντες στόπερ. Για τον Ροντερίκ Μιράντα υπάρχει έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα πως διαπραγματεύεται με συλλόγους από την Πορτογαλία. Ο Γιασίν Μεριά επίσης βρίσκεται στο… στόχαστρο συλλόγων της πατρίδας του και όχι μόνο.

Να φύγουν και οι δύο είναι απίθανο, ενώ δύσκολο είναι να φύγει έστω και ένας. Ο Μαρτίνς δεν «ψήνεται» να χάσει κάποιον παίκτη έστω κι αν αυτός δεν είναι στην πρώτη γραμμή της ενδεκάδας. Από ‘κει και πέρα ο Μπογιατά έχει έρθει στο προσκήνιο από τους Σκωτσέζους και μοιάζει να είναι ένας μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, ο οποίος εμπλέκεται και με το θέμα του Ελαμπντελαουί και τη δεδομένη επιθυμία της Σέλτικ να τον κάνει δικό της.

Στο κάδρο βρίσκεται πάντα και ο Μολέδο, ο καλοκαιρινός… έρωτας του Ολυμπιακού που ακόμα δεν έχει ξεθωριάσει. Ο Βραζιλιάνος απασχολεί, αλλά για να ενταχθεί στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα πράγματα έχουν μπερδευτεί και αυτό οφείλεται στα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί. Στο μυαλό του Μαρτίνς είναι ξεκάθαρα, αφού θέλει να μείνει ως έχει.