Στην ΑΕΚ ο Οικονόμου μέχρι το 2022

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα στόπερ από την Μπολόνια (έπαιζε δανεικός). «Ευγνώμων για την εμπιστοσύνη της ομάδας μου», δήλωσε ο 26άχρονος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Στην ΑΕΚ ο Οικονόμου μέχρι το 2022

Έκλεισε και το θέμα του Μάριου Οικονόμου για την ΑΕΚ. Εδώ και μέρες ήταν γνωστή η προσπάθεια της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα στόπερ από την Μπολόνια και σήμερα τα πάντα διευθετήθηκαν. Ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων λοιπόν με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να ενημερώνει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Μάριος ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 και μετράει ήδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα εννέα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο και οκτώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας βασικό στέλεχος στην επιτυχία της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ικανοποιημένος από την εξέλιξη στο θέμα του, δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό μου το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα στη συνέχεια. Αποτελεί για εμένα υποχρέωση να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, καταβάλλοντας το 100% των δυνάμεών μου, προκειμένου να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».