«Ο Ολυμπιακός θέλει Μέγιερι»

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ατρόμητου είναι στο… στόχαστρο των Πειραιωτών σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Ο Ολυμπιακός θέλει Μέγιερι»

Στον… αέρα παραμένει το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Γιαννιώτη δεν ευδοκίμησαν με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο πλευρών να έχουν πάει στα άκρα. Ο Έλληνας πορτιέρε προπονείται μόνος του εκτός Ρέντη, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται αναζητούν αυτόν που θα πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να υπάρχει μία κίνηση από την πλευρά του Γιαννιώτη προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, όμως, όσο δεν βρίσκεται λύση με τον 26χρονο γκολκίπερ οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Έλντιν Γιακούποβιτς και Γιούρι Λοντίγκιν είναι σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Πειραιά. Αυτοί οι δύο φαίνεται πως είναι οι επικρατέστεροι για τον «άσο», όμως το Goal.com έβαλε στο κόλπο και έναν πρώην γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά. Ο λόγος για τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο και σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού για να επιστρέψει.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως υποψήφιος είναι και ο Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν. Το θέμα του τερματοφύλακα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά όταν τελειώσει το ζήτημα του Γιαννιώτη.