Ολυμπιακός: Ο Γιαννιώτης και οι Γιακούποβιτς – Λοντίγκιν

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κοιτάζει για γκολκίπερ. Εκτός πια κι αν ο 26χρονος Έλληνας τερματοφύλακας επιστρέψει και αποδεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Ολυμπιακός: Ο Γιαννιώτης και οι Γιακούποβιτς – Λοντίγκιν

Όλα είναι ανοικτά στο θέμα του «άσου». Στην παρούσα φάση όμως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Γιακούποβιτς και τον Λοντίγκινκ. Κι αυτό, γιατί ακόμη ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι εκτός ομάδας...

Υπάρχουν πληροφορίες ότι μία πρώτη κουβέντα προ ημερών είχε γίνει ανάμεσα σε Τζόρτζεβιτς – Νινιάδη και τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του 26χρονου γκολκίπερ και αναμένεται από μέρα σε μέρα να προκύψουν οριστικές εξελίξεις, είτε για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη (εώς το 2022 για την ακρίβεια), είτε για να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει τώρα. Άλλωστε, απομένουν ακόμη 10 μέρες για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και θα πρέπει να ξεμπερδεύει ο σύλλογος με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιαννιώτη που είχε προκύψει στην συζήτηση του Νοεμβρίου, δεν είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με τον ρόλο που θα είχε στους «ερυθρόλευκους».

Τα δεδομένα πάντως τη δεδομένη στιγμή έχουν ως εξής: Οι Πειραιώτες όσο το θέμα του Γιαννιώτη είναι στον «αέρα», έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε Γιακούποβιτς και Λοντίγκιν...