Η ατυχία Κωνσταντινίδη «φέρνει» ενίσχυση τον Άρη

Ο σοβαρός όπως φαίνεται τραυματισμός του αμυντικού Δημήτρη Κωνσταντινίδη που  αποχώρησε  από τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ και οι φόβοι για μερική ρήξη χιαστού.Εκτός και ο Φραν Βέλεθ.

Η ατυχία Κωνσταντινίδη «φέρνει» ενίσχυση τον Άρη

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη καθώς και του Ισπανού Φραν Βέλεθ οποίος αποκόμισε μια Θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μπορεί να αποδεχτούν "καταλύτες" για τις μεταγραφικές σκέψεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.Ο Αρης μένει ουσιαστικά μόνο με έναν στόπερ, τον Δεληζήση, καθώς ο Ούγκο Σόουζα κάνει αποθεραπεία μετά από επέμβαση και έφυγε ο Μάβραϊ, χωρίς να έχει αποκτηθεί ακόμη άλλος κεντρικός αμυντικός με τον Μπάσα να παίζει στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Λάρισας κατ'ανάγκη σε αυτήν την θέση.

Ο 25χρονος κατερινιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο (χιαστό) που είχε εγχειριστεί και στο παρελθόν όταν ανήκε στον ΠΑΟΚ, και εφόσον είναι μερική ρήξη, τότε θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα, με το κενό του να καλύπτεται από τον Μανώλη Τζανακάκη, που δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα αποχώρησής του.

Αν ωστόσο ο άτυχος του χθεσινού αγώνα μείνει για περισσότερο του ενός μήνα εκτός τότε θα απαιτηθεί ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση που απαιτεί και την παρουσία εναλλακτικής λύσης. Στον Αρη θέλουν να προχωρήσουν και στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με παίκτη που ήδη αναζητείται στην ισπανική αγορά για το διάστημα των επόμενων 10 ημερών που διαρκεί ακόμα η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας