Κούγιας: «Ο τύπος με τα παντελόνια σαν τα παλιά... ταγιέρ!»

Επίθεση του Αλέξη Κούγια στον Θόδωρο Καρυπίδη και καταγγελία περί μηνύματος με χυδαίο περιεχόμενο!

Κούγιας: «Ο τύπος με τα παντελόνια σαν τα παλιά... ταγιέρ!»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί επικοινωνίας του Θόδωρου Καρυπίδη με τον ίδιο, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena.

Ο διοικητικός επικεφαλής της ΑΕΛ καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις κατά του «αφεντικού» της ΠΑΕ Άρης, κατηγορώντας τον ότι του έστειλε γραπτό μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο!

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα σε διάφορα sites περί του ότι δήθεν ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: Ο τύπος αυτός με τα ιδιαίτερα μεσάτα - σαν τα παλιά ταγιέρ - κουστούμια και τα ψαράδικα - λίγο κάτω από τα γόνατα - παντελόνια ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο, ούτε πρόσωπο με πρόσωπο ούτε τηλεφωνικά, ούτε στα ελληνικά ούτε στα κινέζικα.

Πριν από λίγη ώρα όμως μου έστειλε ένα μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο, που δυστυχώς, όση προσπάθεια και να έκανα, δεν κατάλαβα ούτε γιατί το έστειλε, ούτε σε τι κατάσταση ήταν όταν το έστειλε.

Φυσιολογικός άνθρωπος και μάλιστα ιδιοκτήτης του ιστορικού Άρη είναι αδύνατον ούτε να σκεφτόταν ούτε να έστελνε τέτοιο μήνυμα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί στεναχωρήθηκε τόσο πολύ από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, ώστε να ξεφεύγει τόσο, αφού θα έπρεπε να νιώθει ιδιαίτερα τυχερός με το αποτέλεσμα, παρά το ότι ο τραγικός αγωνιστικός χώρος της επιχειρήσεως Πηλαδάκη, για την οποία πληρώνουμε 350 χιλιάρικα το χρόνο, δεν μας επιτρέπει να δείξουμε ούτε το 50% της αξίας μας.

Δυστυχώς αναγκάστηκα να κατέβω στο δικό του τραγικό επίπεδο και να του απαντήσω στο ίδιο ύφος, αφού σε όσες προσπάθειες κι αν έκανα, δεν τολμούσε να σηκώσει το τηλέφωνο.

Αν ο κόσμος του Άρη έβλεπε και διάβαζε το μήνυμα του υποκειμένου αυτού θα καταλάβαινε σε τι χέρια βρίσκεται δυστυχώς ο ιστορικός αυτός σύλλογος.

Δυστυχώς τα 31 εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια που βρίσκονται στον Ανακριτή Βεροίας πρέπει να έχουν δημιουργήσει σε αυτόν τον τύπο μεγάλα προβλήματα, αλλιώς δεν βρίσκω καμία άλλη λογική εξήγηση.

Δυστυχώς το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με αναγκάζει να έρχομαι σε επαφή με πρόσωπα, που για τους δω, θα έπρεπε να περιμένουν 3 μήνες να τους κλείσει ραντεβού η γραμματέας μου».