Ξάνθη - Ατρόμητος 2-1: «Βούτηξε» ο Κάστρο, κέρδισαν οι Θρακιώτες!

Η Ξάνθη αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, γύρισε το ματς και πήρε μια σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου (2-1), που διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Σκουλάς και ο Κάστρο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 58’. 

Ξάνθη - Ατρόμητος 2-1: «Βούτηξε» ο Κάστρο, κέρδισαν οι Θρακιώτες!

Η Ξάνθη μπήκε δυναμικά, έκλεισε τον Ατρόμητο, που άνοιξε το σκορ με το που... πέρασε τη σέντρα! Ο Ενσικουλού βρήκε υπέροχα τον Βασιλακάκη και εκείνος τον Κουλούρη, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ (0-1). Μάλιστα το γκολ πήγε και το αφιέρωσε στον Γιαννούλη που δεν ήταν βασικός και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χτύπησαν κυρίως στο αριστερό άκρο του Ατρόμητου όπου έπαιζε ο Σάκιτς. Απείλησαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισαν με τον Ντουρίτσκοβιτς στο 35ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο Κάναντι αμέσως πέρασε στο ματς τον Γιαννούλη αριστερό μπακ, ανέβασε τον Σάκιτς στη μεσαία γραμμή και έπαιξε με τριάδα στην άμυνα. Η ομάδα λειτούργησε καλύτερα αμυντικά, αλλά επιθετικά δεν φάνηκε.

Το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά κρίθηκε στην λανθασμένη απόφαση του Σκουλά στο 58ο λεπτό. Ο παίκτης της Ξάνθης «βούτηξε»,ο ρέφερι είδε πέναλτι και ο φορ της ακριτικής ομάδας έγραψε το 2-1 από την άσπρη βούλα.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Κοβάσεβιτς, Μελιόπουλος, Καντά (77’ Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς (89’ Γέντρισεκ), Μπαριέντος (81’ Χατζητερζόγλου), Κάστρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Μπουσουλάτζιτς (74’ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ενσικουλού (46’Γιαννούλης), Μπρούνο (63’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.