Μεγαλείο Φορτούνη στο fair play της χρονιάς (vid)

Η κορυφαία φάση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Μεγαλείο Φορτούνη στο fair play της χρονιάς (vid)

Για να είναι κάποιος μεγάλος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής δεν αρκούν μόνο τα γκολ και οι ασίστ. Η συμπεριφορά πολλές φορές είναι ακόμα σημαντικότερη από ένα γκολ. Ο Κώστας Φορτούνης στα Γιάννενα ήταν και πάλι καθοριστικός. Έχει κάνει μαγική ενέργεια στο αυτογκόλ του Σκόνδρα και γενικά πήρε την ομάδα στις πλάτες του.

Η φάση, όμως, που στιγμάτισε το ματς και ανέδειξε το μεγαλείο του Φορτούνη σημειώθηκε στο 80’. Ο Ολυμπιακός σε εκείνο του σημείο έβγαινε με πάρα πολύ καλές προϋποθέσεις στην κόντρα επίθεση.

Ο Φορτούνης είχε τη μπάλα στα πόδια του κι ενώ έβγαινε στην κόντρα είδε τον Μπουκουβάλα πεσμένο στο έδαφος. Αντί να εκδηλώσει την επίθεση προτίμησε να βγάλει τη μπάλα έξω προκειμένου να διακοπεί το παιχνίδι και να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σκορ ήταν 2-1 για τον Ολυμπιακό που ήθελε και τρίτο γκολ για να «κλειδώσει» το ματς, όμως, ο Φορτούνης εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε τον συνάδελφο του. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο Στέφανος Σιόντης αποθέωση τον Κώστα Φορτούνη λέγοντας: «Αξίζουν πολλά μπράβο στο παιδί για την ενέργεια του. Έπρεπε να το έχουμε κάνει κι εμείς νωρίτερα, αλλά δεν το κάναμε». Κι όλα αυτά σε ένα ματς που για τον Ολυμπιακό παίζονταν πολλά.

Δείτε ΕΔΩ την αποθέωση του fair play από τον Κώστα Φορτούνη