Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Μπογιάτα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να έχει μπει ο Ντεντρίκ Μπογιάτα που αγωνίζεται ως στόπερ στην ομάδα της Σέλτικ.

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Μπογιάτα

Ο Μπογιάτα δεν είναι ένα όνομα που απασχολεί για πρώτη φορά την ομάδα του Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός είχε τα μάτια του πάνω στον Βέλγο από την εποχή που αυτός αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ενώ όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Σκωτίας έχει απορρίψει πολλές προτάσεις που του έχουν γίνει προκειμένου να επιλέξει ο ίδιος σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπογιάτα έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κάιπερς ο οποίος φέρεται να απασχολεί κι αυτός τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι ο Βέλγος δυναμικός αμυντικός προτάθηκε εκ νέου στους «ερυθρόλευκους».

Τα σενάρια που παίζουν προκειμένου ο Βέλγος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο είναι δύο: Είτε ο Ολυμπιακός να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Σέλτικ προκειμένου να τον αποκτήσει άμεσα, είτε να περιμένει να κάνει την κίνησή του το καλοκαίρι, όταν θα έχει αποκτήσει την ελευθέρας του ο ποδοσφαιριστής.

Η Σέλτικ συζητάει την παραχώρησή του από τώρα, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπει στο τραπέζι και το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που ενδιαφέρει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η ομάδα της Σκωτίας.