Super League: Πρόστιμα σε ομάδες - Απαλλάχθηκε ο Καζίας
Γνωστοποιήθηκαν οι ποινές που επιβλήθηκαν στις ομάδες της Super League.
Η Super League γνωστοποίησε τις ποινές που προέκυψαν μετά τους τελευταίους αγώνες σε play off και play out αντίστοιχα.
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ για όσα καταγράφηκαν στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ πρόστιμο 4.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Αστέρας AKTOR καλείται να πληρώσει 1.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την ΑΕΛ, η διοργανώτρια επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ στους γηπεδούχους, ενώ στον φροντιστή της θεσσαλικής ομάδας, Τάσο Σταθάκο, επιβλήθηκε αποκλεισμός δύο αγωνιστικών μαζί με χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Αντίθετα ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, δεν τιμωρήθηκε, καθώς απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί.