Μήνυμα ενότητας από Μαρτίνς, τρομερή ατάκα από Καρεμπέ

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε το παρών στην κοπή πίτας της Θύρας 7 Ιωαννίνων, τι είπε ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής και καταχειροκροτήθηκε.

Μήνυμα ενότητας από Μαρτίνς, τρομερή ατάκα από Καρεμπέ

Δεν είναι και το πιο σύνηθες προπονητής του Ολυμπιακού παραμονή αγώνα να δίνει το παρών σε εκδήλωση συνδέσμου στην επαρχία. Το έκανε, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρέθηκε στη Θύρα 7 Ιωαννίνων. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα έστειλε γι’ ακόμα μία φορά μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Σας ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε εδώ, να είμαστε κοντά σας. Φέτος δείχνουν ξεκάθαρα ότι είμαστε μία οικογένεια. Πορευόμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε ψηλά στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Η ατάκα της βραδιάς ανήκει στον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ. Εμείς υπήρξαμε ποδοσφαιριστές, τώρα είμαστε προπονητές, έχουμε κάποια θέση μέσα στην ομάδα, αλλά εμείς πάμε και ερχόμαστε. Εσείς είστε εκείνοι που μένετε πάντα εδώ, δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα. Να συνεχίσετε να αγαπάτε τον Ολυμπιακό, όπως πάντα. Να βοηθάτε την ομάδα και να είστε όλοι ενωμένοι».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης τιμήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας στα Γιάννενα και από την πλευρά του τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ, σε έναν πολύ δυνατό Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ξέρω για τη δουλειά που κάνετε εδώ για τον Σύνδεσμο, ξέρω πόσο πολύ αγαπάτε τον Ολυμπιακό και ξέρω ότι είστε ένας από τους πιο δυνατούς Συνδέσμους στην Ελλάδα. Να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο. Πάντα με τρόπο που δεν θα κάνει, σε καμία περίπτωση, κακό στον Ολυμπιακό. Να έχετε υγεία και δύναμη και καλή χρονιά!», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο πρόεδρος του συνδέσμου, Βασίλης Τσολάκος καλωσόρισε την ερυθρόλευκη αντιπροσωπεία στα Γιάννενα και αφιέρωσε τη βραδιά στον Μιχάλη Κουντούρη.