Θύρα 7 Ιωαννίνων: Παρουσία Μαρτίνς η κοπή της πίτας (pics)

Χαμός στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με τον Πορτογάλο τεχνικό και τον Καρεμπέ να γνωρίζουν την αποθέωση.

Θύρα 7 Ιωαννίνων: Παρουσία Μαρτίνς η κοπή της πίτας (pics)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο κόσμος του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της αποστολής στα Ιωάννινα. Πάνω από 100 φίλοι των «ερυθρόλευκων» έκαναν τη νύχτα μέρα ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν τόσο το διπλό στο ματς με τον ΠΑΣ όσο και το πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένη η κοπή της πίτας της Θύρας 7 Ιωαννίνων. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί και εκεί όπου η «ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία γνώρισε ξανά την αποθέωση.

Στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 Ιωαννίνων έδωσε το παρών και ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς του συλλόγου και τους χάρισε μία φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Αντικείμενο λατρείας έγινε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ. Στα γραφεία του συνδέσμου βρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης και ο διευθύνων σύμβουλος, Τάκης Αγραφιώτης.

Ο κόσμος ζήτησε από την ομάδα να τα δώσει όλα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η υπόσχεση που δόθηκε ήταν πως θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός στο γήπεδο των Ζωσιμάδων δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, διότι η διοίκηση του ΠΑΣ αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια.

*Οι φωτογραφίες από την κοπή της πίτας είναι από το πρακτορείο Intime.