Ολυμπιακός: Τους ξέρει και τον ξέρουν!

Τι είχαν κάνει στο ελληνικό παρελθόν τους οι τερματοφύλακες που «ενεπλάκησαν» με τον Ολυμπιακό. 
Ολυμπιακός: Τους ξέρει και τον ξέρουν!

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά για γκολκίπερ ώστε να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη, προτάθηκαν και συζητήθηκαν αρκετά ονόματα ώστε να βρεθεί ο παίκτης που θα αποτελέσει το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα. Κάποιοι εξ΄αυτών αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά στο παρελθόν είχαν περάσει από ελληνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός έχει σαφή εικόνα για την αξία τους. Με Φορτούνη και Τοροσίδη από το τωρινό ρόστερ να έχουν βάλει γκολ σε κάποιους από αυτούς τα προηγούμενα χρόνια.

Ας θυμηθούμε τι είχαν κάνει στα ματς που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες.

O Αντόνιο Ντοναρούμα είχε παίξει εναντίον του Ολυμπιακού με τη φανέλα του Αστέρα στο 2-1 του Φαλήρου (Φορτούνης, Μάριν) και στο 0-0 της Τρίπολης, το 2017.

O Γιούρι Λοντίγκιν στο Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2 το 2013 (Μασάδο, Τζεμπούρ)

O Ελντίν Γιακούποβιτς στο Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου 3-1 το 2010, όταν είχε πιάσει πέναλτι του Ριέρα αλλά είχε δεχτεί δύο γκολ από τον Μιραλάς και ένα από τον Τοροσίδη. Και στο Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός 0-1 το 2011 (Φουστέρ)

Ο Λουκ Στιλ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0 το 2014 με το γκολ του Αυλωνίτη και τον Άγγλο γκολκίπερ να αποκρούει πέναλτι του Μήτρογλου.

Στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-1 το 2015 (αυτογκόλ Μαζουακού, Πέτριτς και Τσόρι). Στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-1 το 2016 (Μπεργκ το 0-1, αλλά στη συνέχεια Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ιντέγε) και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0 την επόμενη σεζόν (με Μποτία, Ελιονούσι, Ιντέγε).