Επιμένουν για Σέλτικ και Ομάρ στη Σκωτία

Ο Μπρένταν Ρότζερς πιέζει τη διοίκηση της Σέλτικ για τον Ελαμπντελαουί, αλλά οι Σκοτσέζοι τα έχουν βρει σκούρα με τον Ολυμπιακό.

Επιμένουν για Σέλτικ και Ομάρ στη Σκωτία

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να πουλήσουν κανέναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους. Παρά το γεγονός πως παίκτες όπως ο Ομάρ και ο Κούτρης δέχονται πιέσεις από το εξωτερικό στο λιμάνι δεν θέλουν να δώσουν κανέναν.

Οι απαιτήσεις τους και για τους δύο είναι οι υψηλές και λειτουργούν αποτρεπτικά γι’ αρκετούς συλλόγους. Παρόλα αυτά η Σέλτικ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νορβηγό μπακ δεν φαίνεται να τα παρατάει. Ο Ολυμπιακός θέλει 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ελαμπντελαουί, αλλά οι Σκοτσέζοι δεν παραδίδουν τα όπλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σκωτία σήμερα (Τετάρτη) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των διοικούντων με τον Μπρένταν Ρότζερς για τους δύο ποδοσφαιριστές που θέλει ο τεχνικός της Σέλτικ.

Ο ένας είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο άλλος είναι ο Τζέιμς Μακ Κάρθι της Έβερτον, τον οποίο θέλει δανεικό η Σέλτικ. Ο Ρότζερς θέλει τον μπακ του Ολυμπιακού, όμως, για τη διοίκηση του συλλόγου τα 8 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Πειραιώτες είναι πολλά. Πάντως φαίνεται πως είναι ένα θέμα το οποίο δεν το παρατάει η Σέλτικ.