Ο Ναουέλ… φέρνει εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Στην Ισπανία επιμένουν ότι ο 22χρονος εξτρέμ φεύγει και ο Ζιλ Ντίας συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες.

Ο Ναουέλ… φέρνει εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Φτάνοντας στα μέσα Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός βάζει στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά του θέματα. Ένα μεγάλο θέμα για τους Πειραιώτες πέρα από τον πορτιέρε είναι αυτό του εξτρέμ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να πήγαν στη Λιβαδειά με πέντε ποδοσφαιριστές στα άκρα της επίθεσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουν παίκτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει παίκτη που να έχει έφεση στο σκοράρισμα και επίσης να βοηθάει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι από τους ήδη υπάρχοντες. Όπως έχουμε αναφέρει ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή αν βρει αυτόν που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Ζιλ Ντίας είναι μία τέτοια περίπτωση και σας έχουμε αναλύσει και τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει… σημαδέψει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Φυσικά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ μπορεί να… τρενάρει για λίγο την υπόθεση, αλλά όχι και να την ακυρώσει.

Ο παίκτης αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά εδώ θα πρέπει να λάβουμε και κάτι υπόψη μας. Ο Ολυμπιακός έχει πέντε εξτρέμ και αν αποκτήσει ακόμα έναν θα γίνουν έξι. Η αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή θα ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση του Ζιλ Ντίας. Ο βασικός υποψήφιος για να… διευκολύνει την κατάσταση είναι ο Ματίας Ναουέλ.

Στην Ισπανία επιμένουν πως ο 22χρονος εξτρέμ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες και θα επιστρέψει στην Ιβηρική. Αν αυτό γίνει με τη μορφή μεταγραφής ή δανεισμού δεν διευκρινίζεται, αλλά αυτή τη στιγμή οι Ισπανοί θεωρούν σχεδόν σίγουρη την αποχώρηση του παίκτη. Θυμίζουμε πως ο Ναουέλ ήταν ο παίκτης που έμεινε εκτός 18άδας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Να ξεκαθαρίσουμε, όμως, πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κακή γνώμη για τον Ναουέλ, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που τακτικά είναι εξαιρετικός. Πάντως αυτή τη στιγμή ο 22χρονος άσος είναι αυτός που φαίνεται να ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση ενός εξτρέμ.