«Κοντά στην Εσπεράνς ο Μεριά»!

Τη στιγμή που ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Τυνήσιος στόπερ δεν πάει πουθενά και τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν, στην Τύνιδα υποστηρίζουν ότι ο Μεριά κλείνει στην Εσπεράνς!

«Κοντά στην Εσπεράνς ο Μεριά»!

Ένα περίεργο δημοσίευμα στην αραβική ιστοσελίδα kora.com ανέφερε ότι ο Γιασίν Μεριά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό! Να θυμίσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στον Τυνήσιο στόπερ ότι τον υπολογίζει κανονικότατα για το υπόλοιπο της σεζόν, βάζοντας μάλιστα και «φρένο» στα διάφορα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα.


Ωστόσο, το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Μεριά είναι κοντά στο να κλείσει στην Εσπεράνς Σπορτίφ της Τυνησίας. Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι ο Μαρτίνς τον θέλει στην ομάδα και ήδη στα πρώτα δύο ματς έχει ρίξει στην 4η θέση της ιεραρχίας των στόπερ τον Ροντερίκ Μιράντα ανεβάζοντας πιο ψηλά τον Μεριά.


«Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι κοντά στην Εσπεράνς. Οι ιθύνοντες της Εσπεράνς είναι κοντά στο να κλείσει τον δυναμικό αμυντικό και να ενισχύσει την άμυνά της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ και κατέληγε:


«Ο Μεριά, το αστέρι του Ολυμπιακού, είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Τυνησία για λογαριασμό της Εσπεράνς. Η Εσπεράνς προχώρησε συμφωνία με τον Ολυμπιακό κάτω από άκρα μυστικότητα και θα πάρει τον παίκτη δανεικό για έξι μήνες».


Σίγουρα πρόκειται για ένα περίεργο δημοσίευμα. Άλλωστε και ο Μεριά δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ενώ και ο προπονητής τον έχει στα πλάνα του. Ενδέχεται λοιπόν να είναι απλώς ένα σενάριο χωρίς βάση από τα πολλά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι όντως η Εσπεράνς είχε ψαχτεί πριν από τα Χριστούγεννα για τον Μεριά, αλλά τότε ήταν που ο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει στον Τυνήσιο στόπερ ότι τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν.