Τελειώνει με τις αποχωρήσεις ο Ολυμπιακός

Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η αποχώρηση των Βρουσάι, Νικολάου και Μάνου. Ίσως και μέσα στην εβδομάδα οι οριστικές εξελίξεις.

Τελειώνει με τις αποχωρήσεις ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ναι μεν ρίχνει ματιές για εξτρέμ και για το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα στα γκολπόστ, ωστόσο, θα πρέπει να ολοκληρώσει και κάποιες άλλες δουλειές που αφορούν το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ο Πάρντο πήγε στο Μεξικό, ο Σεμπά στην Σαουδική Αραβία, ο Γιάγια Τουρέ έμεινε ελεύθερος και ακόμη δεν έχει βρει ομάδα (τον «πολιορκεί» η Σέλτικ), ενώ ο Ανδρούτσος θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο εώς το τέλος της σεζόν. Απομένει να φανεί τι μέλει γενέσθαι με τον Ανδρέα Γιαννιώτη που είναι εκτός ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο λιμάνι περιμένουν να τελειώσουν και άλλες υποθέσεις στο «φεύγα». Για παράδειγμα ο Μάριος Βρουσάι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού στην ολλανδική Βίλεμ, αφού πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό που εκπνέει το καλοκαίρι.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και με τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος επίσης ακούγεται για την Βίλεμ και για άλλες ολλανδικές ομάδες. Ο δε Μάνος που έχει πέσει την τέταρτη θέση της ιεραρχίας των φορ έχει μπει στο «μάτι» του ΟΦΗ, του Άρη και του Πανιωνίου και αναμένεται να καταλήξει ως δανεικός σε μία από τις τρεις ομάδες, με τους Κρητικούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.