ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά!

Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Αλ Σαμπάμπ για τον Βραζιλιάνο χαφ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά!

Ο Σεμπά είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 και ήταν μία από τις πρώτες επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Από την Εστορίλ τον είχε αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ντανγκντάι, στην Κίνα. Η κινεζική ομάδα διέκοψε το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ως όφειλε επέστρεψε στον Ρέντη και έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα του Πειραιά.

Ήταν δεδομένο πως ο Σεμπά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και απλά έπρεπε να βρεθεί η ομάδα που θα έκανε πρόταση και θα αποκτούσε τον ποδοσφαιριστή. Τελικά ο 26χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ. Πρόκειται για ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σεμπά.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλ Σαμπάμπ ο 26χρονος εξτρέμ φεύγει από τον Ολυμπιακό με μεταγραφή. Όπως αναφέρουν οι Σαουδάραβες ο Σεμπά αποκτήθηκε για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο ίδιος ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, αφού η σύζυγος του είναι Ελληνίδα, αλλά η Αλ Σαμπάμπ είναι αυτή που κατέθεσε πρόταση για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ο Σεμπά έπαιξε σε 60 παιχνίδια στη Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού σημειώνοντας πέντε γκολ κι έχοντας 13 ασίστ. Επίσης αγωνίστηκε σε 12 του Κυπέλλου Ελλάδας μετρώντας 12 γκολ και 6 άσιστ. Στο Europa League με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 11 ματς έχοντας 3 γκολ, ενώ έκανε μία συμμετοχή σε προκριματικά στης διοργάνωσης. Στο Champions League έπαιξε σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έκανε τέσσερις συμμετοχές στα προκριματικά της διοργάνωσης. Η καλύτερη σεζόν του Σεμπά με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν το 2016-2017 με τον Πάουλ Μπέντο στον πάγκο όταν είχε 7 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έκανε 43 συμμετοχές.