Αποδοκιμασίες στον Άρη και η παραδοχή από Παντελίδη

Παρά τη νίκη επί της Λαμίας οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αποδοκίμασαν τους πάντες μετά το τέλος του αγώνα. Τι δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης.

Αποδοκιμασίες στον Άρη και η παραδοχή από Παντελίδη

Με γκολ του Ματίγια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης νίκησε με τη ψυχή στο στόμα 1-0 τη Λαμία, αλλά και πάλι δεν έπεισε με την απόδοση του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της με αποτέλεσμα μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί που βρίσκονταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να ξεσπάσουν σε έντονες αποδοκιμασίες.

Από τα… βέλη των φίλων του Άρη δεν ξέφυγε κανείς. Γιούχαραν τους ποδοσφαιριστές, τον Σάββα Παντελίδη και τη διοίκηση. Το κλίμα είναι άσχημο στον Άρη, διότι συνεχίζει να μην πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Στο μεταξύ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης παραδέχτηκε πως η εικόνα του Άρη δεν ήταν καθόλου καλή και τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος.

«Δεν είχαμε καλή εικόνα το παιχνίδι ήταν για ισοπαλία δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Υπάρχουν προβλήματα που κάποιος πρέπει να τα δει, δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου», είπε ο τεχνικός του Άρη, ενώ σε ερώτηση για το αν θα βελτιωθεί εικόνα της ομάδας από τις μεταγραφές είπε: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».