Ξεκαθαρίζει του Γιακούποβιτς στον Ολυμπιακό

Έως τα τέλη της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί το αν θα παραμείνει ή όχι στην Λέστερ ο 34χρονος γκολκίπερ.

 

Ξεκαθαρίζει του Γιακούποβιτς στον Ολυμπιακό

Δεν θα τραβήξει για πολύ η υπόθεση του Ελντιν Γιακούποβιτς. Ο 34χρονος πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη που πλέον βγάζει το ψωμί του στην Λέστερ, είναι πολύ πιθανό να μάθει εντός της εβδομάδας τι... μέλει γενέσθαι.

Αν θα παραμείνει δηλαδή στην Λέστερ ή θα αποχωρήσει οριστικά. Όλα δείχνουν προς το δεύτερο σεναριο, προς το «διαζύγιο» των δύο πλευρών δηλαδή. Ο Γιακούποβιτς είναι πλέον τρίτος γκολκίπερ στις «αλεπούδες» και δεν έχει κανένα νόημα να κάθεται να γυαλίζει την... εξέδρα εώς το τέλος της σεζόν.

Το όνομά του είχε «παίξει» ακόμη και για τη Νότιγχαμ το διάστημα που υπήρχε όλη αυτή η ιστορία με τον Λουκ Στιλ και τον Ολυμπιακό. Ότι θα μπορούσε να πάει στην Φόρεστ ως δεύτερος γκολκίπερ και με την προοπτική να διεκδικούσε τα γάντια του βασικού. Τελικά, αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Γιακούποβιτς λοιπόν που βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρολεύκων» ως ο «αντι-Γιαννιώτης», αναμένεται να ξέρει μέσα στην ομάδα τι ακριβώς θα συμβεί με το μέλλον του και αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.