Μάνατζερ Ταρέμι: «Ο παίκτης είναι πλήρως συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Ο Φεντερίκο Παστορέλο με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια έβαλε με τη σειρά του τέλος στο ακραίο σενάριο που είχε κυκλοφορήσει ότι ο Μεχντί Ταρέμι θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει στο Ιράν για να πολεμήσει.

Μάνατζερ Ταρέμι: «Ο παίκτης είναι πλήρως συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Από χθες είχε διαψευστεί από τον Ολυμπιακό ένα ρεπορτάζ που ήθελε τον Μεχντί Ταρέμι να θέλει να πάει στο Ιράν για να πολεμήσει. Παρόλα αυτά, υπήρχαν αρκετοί που το συνέχισαν και την Τρίτη (3/3).

Ο ατζέντης του Ιρανού άσου, Φεντερίκο Παστορέλο έσπευσε να ξεκαθαρίσει με τη σειρά του ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πάει πουθενά και πως δεν ισχύουν όλα αυτά που γράφτηκαν.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στα σόσιαλ μίντια:

«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δηλώσεις που αποδίδονται στον Μεχντί Ταρέμι, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Ο παίκτης είναι πλήρως συγκεντρωμένος στη δουλειά του στην Αθήνα και στο επαγγελματικό του μονοπάτι, με αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Σε μία λεπτή στιγμή όπως αυτή, είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι ερμηνείες εκτός πλαισίου ή οι ανακρίβειες».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110