Κούτρης: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό»

Ο 24χρονος αριστερός μπακ μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόταση της Τζένοα που απορρίφθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Κούτρης: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό»

Ο Λεονάρντο Κούτρης στις δηλώσεις του μετά το διπλό στην Λιβαδειά αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε μία εύκολη διαδικασία το ματς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις διάφορες «σειρήνες» από το εξωτερικό.

Αρχικά τόνισε: «Κάναμε ένα καλό ομαδικά παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δύσκολα δέχεται φάσεις. Οπότε έπρεπε να μπούμε δυνατά και με πνεύμα νικητή. Αυτό ήταν το κυριότερο που θέλαμε να έχουμε. Να μπούμε με πνεύμα νικητή για να σκοράρουμε γρήγορα και να κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας».

Συνεχίζοντας μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος είπαμε να μην εφησυχάσουμε και να τελειώσουμε το ματς, αν και κινδυνεύσαμε λίγο από κάποιες αντεπιθέσεις. Και στα 95 λεπτά που παίξαμε ήμασταν ανώτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε. Θέλαμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορο γκολ για να μην αγχωθούμε».

Τέλος για την πρόταση της Τζένοα που απορρίφθηκε και για τις διάφορες «σειρήνες» που ακούγονται από το εξωτερικό απάντησε: «Αυτά είναι δουλειά του μάνατζέρ μου. Εγώ δεν ασχολούμαι. Το μυαλό μου είναι μόνο εδώ. Το μυαλό μου ήταν αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όλη την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχω το κεφάλι μου στα μεταγραφικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι δουλειά του μάνατζέρ μου κι εγώ δεν ασχολούμαι με κάτι τέτοιο».